Skraplotter > Skraplottsnyheter > MegaMoneyGames: Fruit Abduction

MegaMoneyGames: Fruit Abduction

MegaMoneyGames har släppt ett nytt videoslotspel som kommer att få det att vattnas i munnen. Spelet heter Fruit Abduction och bär dig på en resa till den yttre rymden där helt tokiga utomjordiska frukter försöker undvika att ätas upp.

Du bes att ta tillbaka frukterna till deras planet där de kommer att bli mat och rädda planetens invånare från att svälta ihjäl.

Du kommer att åka på en intergalaktisk resa i ditt alldeles egna rymdskepp. Du tar dig in i en ny galax där du måste göra ditt allra bästa försök att samla in så många galna frukter som möjligt.

Skjut frukterna genom att hitta 3 matchande frukter och bli mäktigare genom att få tre gröna rymdskeppsymboler som utlöser bonusrundan där du kan samla ihop ännu fler galna frukter.

Paret röda körsbär fungerar som Wild-symbolerna och kan ersätta alla andra symboler förutom bonussymbolen. Snurra på hjulen och försök att samla in så många frukter som möjligt för din chans att vinna en jackpot på hela €100.000.

Nya spelare hos MegaMoneyGames kan även njuta av en gratisbonus med värde på €7 och en välkomstbonus på 100% upp till €300.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter