Skraplotter > Recensioner av Skraplotter Online > MegaMoneyGames Skraplotter
www.megamoneygames.com

MegaMoneyGames Recension

Spela

Spela MegaMoneyGames skraplotter för den bästa av alla online scraplottsupplevelser. Mega Money Games är en ny aktör i det stora havet av onlineskraplottssajter som finns att välja mellan på nätet men har under en kort period lyckats att bli ett av de viktigaste varumärkena som erbjuds till spelare.

Betyg:

MegaMoneyGames Bonus

  • 2000kr
  • 100%
  • 70kr

MegaMoneyGames Information

Deras mjukvara är egenutvecklad så den är inte beroende av någon programvaruleverantör för att utveckla nya spel eller göra nödvändiga förändringar och detta märks på produktens briljans.
Alla spel är vackert utformade och erbjuder levande grafik och utmärkt ljudkvalitet. Spelen är enormt varierade och det finns garanterat något för dig oavsett vilken slags spelare du är.

MegaMoneyGames Spel

Mega Money Games har verkligen satsat på att skapa en mångfaldig och spännande spelplattform som erbjuder över trettio spel inklusive traditionella skraplotter, spel med omedelbar vinst, spel med fantasi- och rymdtema, spel med fasta odds, slots och casinobordspel.
Alla spel använder sig av Flash-teknik så man behöver inte ladda ner någon tung programvara till datorn. Alla spel kan spelas direkt från din webbläsare och du har tillgång till ditt spelarkonto från vilken dator som helst, och det absolut bästa är att du kan börja spela för så lite som £1 per biljett.
Alla spel kommer med detaljerade förklaringar om hur man spelar och om du någonsin har något problem så kan du enkelt kontakta deras spelarstöd dygnet runt för att få ett snabbt svar oavsett vad du vill ha hjälp med.

Vinn med MegaMoneyGames

MegaMoneyGames erbjuder bättre odds än något lokalt offlinelotteri eller skraplottsspel. Var tredje lott innebär en vinst och du kan även vinna jackpots som börjar på £10.000 och går hela vägen upp till £200.000.
Sedan Mega Money Games har börjat erbjuda sina fantastiska spel till spelare online har de redan betalat ut över £2 miljoner dollar i vinster till ett stort antal lyckliga spelare.
MegaMoneyGames är licensierat i EU och följer strikt Fair Play politik som säkerställer att deras slumptalsgenerare fungerar perfekt och en av tre biljetter innebär vinst i alla fall.

MegaMoneyGames Bonus
Det fantastiska med Mega Money Games är att de har gjort sin forskning så att de verkligen förstår vad spelare söker efter i form av bonusar och erbjudanden.
Först av allt kan alla deras matcher spelas i praktikläge så att du kan prova alla spel så länge du önskar innan du börjar spela med riktiga pengar.
När du har övat ett tag bjuder MegaMoneyGames på en gratis bonus på £7 utan något behov av att lägga ner en deposition. Du kan spela alla spel med din gratisbonus och vinna riktiga pengar.
När du är redo att göra en insättning kommer MegaMoneyGames att erbjuda dig en 100% bonus upp till £20, så om du sätter in £10 får du ytterligare £10 helt gratis till ditt spelarkonto och detta fördubblar din spelmakt. Om du väljer alternativa betalningssätt för din insättning får du även 15% ovanpå detta.
När du hänvisar en vän till MegaMoneyGames får du en bonus på £30 utan något depositionskrav från din sida.
Dessutom driver de säsongsbetonade kampanjer för olika högtider och evenemang under hela året, så kolla in dem nu för att se vilka fantastiska erbjudanden som väntar dig.

MegaMoneyGames Lojalitetsprogram
Har du någonsin drömt om att bli behandlad som en VIP? MegaMoneyGames kan förverkliga den drömmen då de skämmer bort sina VIP-spelare med fantastiska belöningar.
VIP-spelare får speciella erbjudanden och exklusiva bonuserbjudanden, vinner fantastiska prylar som iPads och dyra smycken och då och då drivs speciella kampanjer där en lycklig VIP-spelare vinner en minnesvärd semester.
Den senaste spelaren som vann detta härliga pris fick åka till Cannery-öarna med alla utgifter betalda.

Spela Spela

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter