Skraplotter > Skraplottsnyheter > Marilyn Monroe är med i ny Playtech-slot

Marilyn Monroe är med i ny Playtech-slot

Marilyn Monroe är nog 1950-talets största filmstjärna och sexsymbol. Hon fick Elton John att skriva hitlåten "Candle in the Wind" om henne, hade en affär med Andy Warhol och många böcker och filmer har skrivits om henne. Det verkar bara naturligt att hon ska vara med i sitt egna videoslotspel. Playtech ger henne nu chansen att vara det.

Alla symboler i videoslotspelet fokuserar på Marilyn Monroes liv. Ikoniska bilder av Monroe - som en bild på henne i sina ökända vita klänning - är med som wildsymboler och staplade wildsymboler. Andra symboler inkluderar ett tidningsomslag från 1950-talet med bilder på Monroe, hennes stjärna på Hollywood Walk of Fame och neonrosa pokersymboler. Slotspelet har riktigt fantastisk animering och bilder på Monroe som visas om du träffar vinnande symbolkombinationer.

För att göra spelet ännu mer intressant så har spelet en fantastisk freespinsbonus. Spelare får till en början 10 gratissnurr med mutliplikator på 2x och sedan får de chansen att vinna ytterligare 35 gratissnurr med upp till 10x multiplikator. Dessa kan omaktiveras och kan innebära helt enorma vinster.

Slotsspelare som älskar Playtech-spel kommer att älska detta spel som har inspirerats av Monroe. Playtech ville se till att Monroe-fans både med större och mindre spelkassor kunde spela detta spel så därför har spelet flexibla satsningsalternativ. Du kan satsa så lite som fem öre per linje eller så mycket som 1.000 dollar per snurr!

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter