Skraplotter > Skraplottsnyheter > Lotterigrupps ökade intäkter beror på ökad skraplottsförsäljning

Lotterigrupps ökade intäkter beror på ökad skraplottsförsäljning

Det statliga lotteriet i Storbritannien som drivs av företaget Camelot har haft ökade försäljningar i år och detta beror på ökade försäljningar av skraplotter och spel med omedelbar vinst.

Camelot har nyligen rapporterat att en fjärdedel av deras intäkter kommer från försäljning av deras skraplotter och spel med omedelbar vinst. Eftersom Camelot ger pengar till en hel del välgörenhetsorganisationer och sponsrar London Olympic Games 2012 kommer en stor del av dessa pengar att läggas ner på välgörande ändamål.

Denna offentliggjorda rapport för det första halvåret i år tyder på en total försäljning på £3.26 miljarder. Detta innebär att företagets årliga intäkter har stigit med 19.9%. Detta är förvånande med tanke på att långkonjunkturen ännu råder i Storbritannien och att konsumenter spenderar mindre pengar i jämförelse till hur situationen har sett ut tidigare.

Det verkar som att Camelot snart överstiger sitt mål på £6 miljarder för 2011, vilket är en helt fantastisk nyhet för Ontario Teachers' Pension Plan som tog över Camelot i mars 2010 efter de hade betalat £389 miljoner till spelföretaget.

Dock finns det några nackdelar med denna ökning i skraplottsförsäljningar. Konsumentskyddsgrupper kritiserar Camelot för att de riktar sig mot minderåriga personer med innovativa skraplotter som har teman som tilltalar en yngre målgrupp. Dessutom har en rapport som beställdes av Gambling Commission förra året visat att yngre människor tilltalas mest av dessa skraplotter, mest anmärkningsvärt hem med låg inkomst, arbetslösa och de som bor i områden med ett högt antal sociala problem.

Det har varit dispyter med Camelot om undersökningen som tog tre år att göra klar. De har gjort egen forskning som visar att spel med omedelbar vinst och skraplotter är populära bland alla åldersgrupper och folk från olika socioekonomiska bakgrunder.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter