Skraplotter > Skraplottsnyheter > Ladbrokes: spännande kampanjer i november

Ladbrokes: spännande kampanjer i november

Folket på Ladbrokes har bestämt sig för att julen bör komma tidigt i år. De anser att munterhetens säsong bör börja redan i november.

Det är därför de har bestämt sig för att börja fira julen tidigt genom att skicka sina önskelistor till jultomten i god tid för att garantera en riktigt god jul med en massa presenter under julgranen.

Ladbrokes planerar på att få sina spelare på riktigt festligt humör genom att dela ut 50 gratissnurrningar i spelet Santa’s Wild Ride, utan något krav på deponering. Alla pengar som du vinner på dessa gratissnurrningar får du dessutom behålla.

Ovanpå gratissnurrningarna får nya spelare en välkomstbonus på 100%. Du kan göra en insättning på mellan €5 och €500 och hämta välkomstbonusen oavsett hur stor din första insättning är.

Men det roliga tar inte slut där! Bingospelare kan även ta nytta av ett helt fantastiskt erbjudande. De bjuds nämligen på €50 om de spenderar så lite som €10 på bingospel.

Glöm inte att Ladbrokes Games fortsätter att bjuda alla sina nya spelare på en gratisbonus på €5 utan något krav på deponering, så skynda dig till Ladbrokes för att ta nytta av deras generositet inför julen.

Du kan använda din gratisbonus för att spela precis alla spännande spel som går att spela på sajten, inklusive arkadspel, skraplotter, bordsspel, tärningsspel och många andra.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter