Skraplotter > Skraplottsnyheter > Ladbrokes dagliga kampanjer

Ladbrokes dagliga kampanjer

Ladbrokes har kommit på en ny kampanj för september månad som erbjuder spelare en unik kampanj för varje veckodag.

Monarch Mondays
Var en av de första 100 spelarna som sätter in och spenderar minst €25 på spelet King Cashalot på måndagar under hela september månad och få en gratisbonus med värde på €5 som du kan spela Royal Reactors med.

Table Tuesdays
Sätt in och spendera minst €35 på spelet Roulette Platinum på tisdagar i september för att få en gratisbonus med värde på €5 som du kan spela Lucky Star med.

Wonga Wednesdays
Sätt in och spendera minst €30 på spelet Roulette Platinum på onsdagar i september för att få en gratisbonus med värde på €5 som du kan spela Aladdin's Treasure med.

TV Thursdays
Sätt in och spendera minst €60 på spelet Deal or No Deal Jackpot på torsdagar i september för att få en gratisbonus med värde på €5 som du kan spela Blankety Blank med.

Factor Fridays
Sätt in och spendera minst €35 på något av Ladbrokes fantastiska slotspel på fredagar i september för att få en gratisbonus med värde på €5 som du kan spela The X Factor med.

Soccer Saturdays
Spendera €25 på spelet Football 24/7 på lördagar i september för att få en gratisbonus med värde på €5 som du kan spela Scratchball med.

Super Slots Sundays
Spendera €35 på något av Ladbrokes spännande slotspel på lördagar i september och få en gratisbonus med värde på €5 som du kan spela Chain Reactors 100 med.

Alla spelare som kvalificeras till någon dessa kampanjer får bonuspengarna krediterade direkt till sina spelarkonton per automatik utan att behöva kontakta Ladbrokes kundsupport.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter