Skraplotter > Skraplottsnyheter > Ladbrokes avslutar förhandlingar med Sportingbet

Ladbrokes avslutar förhandlingar med Sportingbet

Förhandlingar mellan bookmakern Ladbrokes och onlinespelsgruppen Sportingbet PLC har ömsesidigt avslutats, enligt Ladbrokes. Detta har inneburit att Sportingbets aktier har nått sin lägsta punkt under de senaste fem åren. Företagets aktier har sjunkit med 19 procent på grund av detta, vilket innebär att aktiernas tillfälliga värde är mindre än hälften så mycket som det var under företagets mest framgångsrika år. Företagets framtid ser nu dyster ut.

Samtalen med avseende på ett eventuellt köp av Sportingbet har varit igång sedan den 23:e juni i år, men har kommit till ett plötsligt slut på grund av att Sportingbet och Ladbrokes har misslyckats med att enas om en plan som båda partier har varit nöjda med. Beslutet offentliggjordes för några dagar sedan till Sportingbets förfäran.

Rapporter tyder på att förhandlingarnas plötsliga slut beror på farhågor kring de rättsliga konsekvenserna av att köpa upp den turkiska sektorn av Sportingbet. Onlinegambling är olagligt i Turkiet, och om detta faktum kombineras med det faktum att mer än 20% av Sportingbets intäkter kommer från Turkiet kan man förstå precis hur problematiskt detta skulle kunna bli för Ladbrokes. Situationen i Turkiet innebär att köpet inte längre är lockande för den brittiska bookmakern.

Trots allt detta har Ladbrokes ändå meddelat att de fortfarande förhandlar med GVC Holdings om ett eventuellt köp av den turkiska versionen av deras sajt. Vi får helt enkelt vänta och se vad som blir av dessa förhandlingar, och det är klart att vi uppdaterar om de senaste nyheterna, så se till att återkomma till oss med jämna mellanrum!

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter