Skraplotter > Skraplottsnyheter > Karambas enorma spelutbud

Karambas enorma spelutbud

Karamba har snabbt förvandlats till en skraplottssajt som tillåter spelare i hela Europa och Asien att spela ett riktigt varierat utbud av spännande online skraplotter.

Hursomhelst har Karamba under de senaste åren diversifierat sitt spelutbud och därmed börjat tilltala en mycket större målgrupp som består av ett större antal olika typer av spelare.

Numera kan spelare underhållas av dussintals olika skraplottsspel, klassiska spelautomater, videoslots, casinospel och unika spel som kombinerar skraplotter och spelautomater i ett och samma spel. Dessa spel kallas 'Scratch Slots' och Karamba har nio sådana spel i sitt spelutbud.

Dessa 'Scratch Slots' finns i ett stort utbud av olika teman, som Ready Set Go med sitt fotbollstema och Summer Fun vilket passar perfekt under dessa kalla vinterdagar eftersom det firar allt som är underbart med sommaren och därför kan trösta de som inte alls trivs med den långa och outhärdliga svenska vintern.

Dessutom finns det ett spel med utomjordingstema som heter Outer Space och ett spel med spirituellt tema som heter Namaste som bär spelaren på en resa till Taj Mahal i Indien med indisk musik i bakgrunden.

Spela på Karamba för att dra nytta av deras helt otroliga erbjudanden till nya spelare, som en bonus med värde på $/€/£5 till alla nya medlemmar, utan något insättningskrav. Spelare som vill sätta in pengar kan även hämta en till insättningsbonus på 100% upp till $/€/£200 ovanpå gratisbonusen.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter