Skraplotter > Skraplottsnyheter > Karamba: det nya spelet Joker Poker

Karamba: det nya spelet Joker Poker

Mina damer och herrar, Karamba vill med enorm stolthet meddela att de har lagt till ett spännande videopokerspel i sitt redan enorma spelutbud.

Spelare kan nu njuta av ett spännande nytt spel som kombinerar de olika spännande funktionerna i poker och slotmaskiner i ett spel som heter Joker Poker.

Joker Poker tillåter spelare att vinna en massa pengar när de försöker sätta ihop den bästa möjliga pokerhanden. Oroa dig inte om du inte är bekant med spelets regler eftersom spelet endast använder pokerhandsrangordning för att avgöra vilka händer som vinner.

Alla vinnande pokerhandskombinationer visas på betalningstabellen till vänster om skärmen. I varje spelrunda får spelaren två chanser att vinna handen, först genom att tilldelas fem kort och sedan genom att få alternativet att hålla eller växla de korten. Du kan hålla kort som du tror är gynsamma för dig och växla andra. Det är upp till dig.

Varje gång du spelar Joker Poker får du dessutom välja mellan fem olika satsningsnivåer. Ju fler satsningsnivåer du väljer, desto större chansen är att du vinner. Du kan också välja hur många händer du vill spela samtidigt (upp till 25 i en spelrunda).

Den högsta jackpotten ligger på €160,000 och kan vinnas när man satsar på den högsta satsningsnivån och med högsta antal händer. Nya spelare får en gratisbonus med värde på €5 av Karamba när de blir medlemmar som de kostnadsfritt kan börja spela Joker Poker med.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter