Skraplotter > Skraplottsnyheter > Kampanj: Tiki Island Pick a Nut

Kampanj: Tiki Island Pick a Nut

För många är måndag veckans tråkigaste och mest deprimerande dag. Helgen har tagit slut. Man kan inte ligga och slöa eller läsa söndagspappret i sängen med en god frukost. Man kan inte ägna hela eftermiddagen åt att sitta på en uteservering och dricka öl med några vänner.

Jackpotjoy förstår detta och har kommit på ett utmärkt sätt att hjälpa sina spelare bekämpa sina måndagsdepressioner genom att erbjuda dem unika måndagskampanjer med fantastiska priser på spel. Detta kommer utan tvekan få spelare på bättre humör!

Tiki Island Pick a Nut heter kampanjen som ger spelare chansen att vinna ett garanterat pris på upp till £5 genom att spela Tiki Island och Tiki Temple på måndagen den 25:e juli 2011.

För att ta del av denna fantastiska kampanj måste du först besöka Jackpotjoys hemsida och gå till kampanjsidan. Öppna kampanjsidan för Pick a Nut, välj en av de fem kokosnötterna och klicka på 'Take Part' för att bekräfta ditt val. Varje kokosnöt innebär prispengar.

Satsa sedan £20 eller mer genom att spela Tiki Island och/eller Tiki Temple på måndag från och med 00.00 till och med 23.59 för att vinna prispengarna i kokosnöten du har valt.

Jackpotjoy publicerar prissumman som är dold i varje kokosnöt och krediterar den till ditt konto innan kl 14.00 på tisdagen den 26:e juli.

Om du ännu inte har provat de fantastiska ovh varierade spel som Jackpotjoy erbjuder sina spelare kan du bli medlem hos Jackpotjoy och få upp till £200 i välkomstbonus. Du kan börja spela och ta del av kampanjerna omedelbart.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter