Skraplotter > Skraplottsnyheter > Jason and the Golden Fleece

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter skatter och priser i det nya videoslotspelet Jason and the Golden Fleece. Detta spel hänger med Jason och argonauterna i deras jakt efter det gyllene skinnet som kan hjälpa Jason att bli kung igen. Sagan börjar vid dockningsstationen där Jasons skepp väntar innan den seglar iväg mot det okända blå i detta videoslotspel med 5 hjul och 243 sätt att vinna.

Symbolerna har väldigt vacker design och vinnande symbolkombinationer leder till imponerande animering. Det finns bonussymboler och dessa inkluderar scattersymboler och multiplikatorer. Jason and the Golden Fleece-logon är wildsymbolen och kan belöna spelare med 10 gratissnurr och multiplikator på 3x.

Bonusspelet är riktigt kul att spela. Det har delats upp i 6 nivåer och aktiveras av minst 3 guldskinnssymboler. Under varje spel seglar skeppet till en ny plats på kartan och då öppnas en ny skärm där du kommer att få kämpa mot några av Jasons fiender som en drake, sirener och andra mytologiska varelser. Fienden avgör vad det blir för bonusspel, och det kan bli ett "pick-a-box"-spel, ett snurrande hjul eller ett kortspel. Du belönas med priser om du vinner bonusspelet och belönas med guldskinnet och du lyckas ta dig förbi den sjätte nivån.

Microgaming, mjukvaruföretaget som utvecklade detta spel, är kända för att ständigt skapa högkvalitativa och engegerande spel som inte bara underhåller utan även belönar spelare med pengar. Detta företag var ett av de första inom industrin och har sedan dess utvecklat fler än 600 spel.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter