Skraplotter > Skraplottsnyheter > Jackpotjoys spännande nya TV-reklam

Jackpotjoys spännande nya TV-reklam

Alla som känner till Jackpotjoy vet att företaget är ett stolt brittiskt företag och just därför är de helt fixerade vid kungafamiljen.

Hursomhelst är Jackpotjoy inte ett helt vanligt brittiskt företag. De har inget intresse för William och Kate, prins Charles eller drottning Elisabeth. De bryr sig endast om sin bingodrottning 'The Queen of Bingo'.

'The Queen of Bingo' är den hemmahörande monarken hos Jackpotjoy och hon ser över många spelarkampanjer, spännande gåvor och bjuder även många av sina lojala undersåtar (spelarna på Jackpotjoy) på möjligheten att delta i underhållande evenemang och spel med enorma prisbelöningar.

Nu har 'The Queen of Bingo' åtagit sig att sprida Jackpotjoys meddelande till alla delar av sitt kungarike med hjälp av sitt kungliga inspelningsteam. Tillsammans har de skapat en ny reklam med syfte att sprida lyckan som man kan finna hos Jackpotjoy till precis alla som har lust att lyssna.

I reklamen ser vi 'The Queen of Bingo' hoppa på den kungliga bussen med syfte att dela ut checkar till alla lyckliga vinnare, oavsett var de befinner sig.

Bingodrottningen är inte för stolt för att hoppa på en buss precis som alla hennes undersåtar gör dagligen. Hon är fast besluten på att leverera alla de vinnande checkarna, även om det innebär att hon måste resa med buss snarare än sitt vanliga val av Rolls Royce.

Spana in bingodrottningens kungliga bussresa nedan:

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter