Skraplotter > Skraplottsnyheter > Jackpotjoys progressiva slotspel Wonderland

Jackpotjoys progressiva slotspel Wonderland

Jackpotjoy bjuder med alla sina spelare på ett alldeles nytt magiskt äventyr i Underlandet. Detta är deras mest förtrollande slotspel någonsin och det erbjuder spelare möjligheten att bestämma vilken av de fyra progressiva jackpotsen som de vill tävla om.

Wonderland är ett progressivt videoslotspel med 5 hjul och 100 betalningsrader. Denna livstidsresa påbörjas med ett hopp in i kaninhålet för att ta sig till den magiska världen där den röda drottningen, hattmakaren och alla dina andra favoritkaraktärer från Lewis Carrolls kända roman från 1865 Alice i Underlandet befinner sig.

Innan spelet börjar bes du välja vilken av de fyra progressiva jackpotsen som du vill tävla om. Dessa progressiva jackpots innebär olika satsningsnivåer för varje betalningsrad. På detta vis har spelare chansen att vinna en progressiv jackpot och detta gäller inte endast för spelare som satsar maximalt på varje betalningsrad.

Spelet erbjuder spelare möjligheten att satsa på 25, 50, 75 eller 100 betalningsrader och det är fullspäckat med fantastiska funktioner som Wild-symboler och bonussymboler som utlöser bonusspelet.

Bonusspelet utlöses av tre eller fler bonussymboler på hjulen. En dörr dyker upp på varje hjul och du måste välja vilken dörr du vill att Alice ska gå igenom. När du har valt en dörr dricker Alice den magiska drycken och krymper för att kunna ta sig igenom dörren.

Displayen ändras och bonusspelet börjar. Du kan befinna dig själv mitt i ett krocket-spel mot den röda drottningen eller välja kortsoldater som bär med sig en massa guldmynt. Du kanske till och med får möjligheten att ta en kopp te med hattmakaren eller bes måla rosor för den röda drottningen.

Bli medlem hos Jackpotjoy och få £30 gratis när du sätter in £10 och börja spela Wonderland när som helst, dygnet runt.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter