Skraplotter > Skraplottsnyheter > Jackpotjoys nya kampanj: That Willing Feeling

Jackpotjoys nya kampanj: That Willing Feeling

Jackpotjoy står bakom en enorm mängd av riktigt glada vinnare varje dag med deras enorma utbud av skraplotter, skicklighetsspel, casinospel, bingospel och lotterispel. Därför bör det inte vara någon överraskning att de försökte komma på sätt att fira alla de lyckliga vinnarna och miljonerna som de har givit bort i prispengar.

Nu har de lyckats uppfinna den bästa spelarkampanjen någonsin för att hedra och fira alla dessa lyckliga vinnare. Kampanjen heter That Winning Feeling och kommer att drivas i tre veckor med slutdatumet satt söndagen den 23:e oktober 2011.

That Winning Feeling uppmanar spelare till att ta bilder på sina glada miner eller att hoppa i luften efter de har vunnit och att fånga detta moment med en digitalkamera, mobilkamera eller webbkamera och skicka bilderna till Jackpotjoy.

Varje vecka kommer Jackpotjoy att välja de bästa 10 spelarbilderna. Varje utvalda bild kommer att innebära en belöning på €1.000 till bildens ägare.

Det enda du måste göra för att kvalificeras till denna tävling är att ta en bild på dig själv där du låtsas vara helt exalterad över en vinst och sedan ladda upp denna bild på Jackpotjoys hemsida med UPLOAD-knappen på webbsidan till kampanjen That Winning Feeling. Du kan dra i bilden, centrera den och zooma in och ut. När du är klar med bilden kan du trycka på USE och avsluta meningen WITH MY DREAM WIN I'D ... (med min drömvinst skulle jag...) med mindre än 70 karaktärer.

Se till att du knappar in ditt förnamn och efternamn längst upp till höger och klickar på SUBMIT för att skicka in ditt bidrag till Jackpotjoy.

Observera att du endast kan ladda upp en bild varje vecka, men i och med att kampanjen drivs i tre veckor har du flera möjligheter att träffa rätt. Kom ihåg att de som laddar upp de roligaste bilderna och texterna kommer att vinna tävlingen!

Endast spelare som spelar med och om riktiga pengar kan delta i denna kampanj efter de har gjort en insättning på minst €10 i oktober månad. Det är också mycket viktigt att ingen under 18 är med i bilden.

Spela helt otroliga spel med omedelbar vinst hos Jackpotjoy och hämta en enorm bonus när du gör din första insättning.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter