Skraplotter > Skraplottsnyheter > Jackpotjoy bjuder på semester till Benidorm

Jackpotjoy bjuder på semester till Benidorm

Jackpotjoy har en speciell överraskning till alla sina spelare som älskar skraplotter och spel med omedelbar vinst. I maj kommer de att bjuda 20 spelare och deras vänner på en lyxsemester till den helt otroliga kuststaden Benidorm i Spanien.

Benidorm ligger vid Västra Medelhavet (spanjorerna kallar detta område för "Costa Blanca"). Staden erbjuder besökare en perfekt kombination av spänning och nattliv samt den avslappning som man vanligtvis kan njuta av när man besöker strandresorter.

Resan till Benidorm är en sjudagarsresa med alla utgifter betalda inklusive flyg, transport, lyxhotell och fickpengar. Spelarna som får äran att åka på denna otroliga semester kommer att väljas slumpmässigt via en utlottning bland alla spelare som kvalificeras. Denna utlottning kommer Jackpotjoy att hålla i slutet av kampanjen.

För att kvalificeras till utlottningen och ha en chans att vinna detta helt otroliga pris måste du göra två saker:

  1. Göra en insättning på minst £10 (eller motsvarande summa i en annan valuta) mellan den 31:a januari och den 5:e februari 2012.
  2. Göra en insättning på minst £10 (eller motsvarande summa i en annan valuta) under den 2:a, 3:e. 4:e och 5:e februari. Om du gör detta kvalificeras du automatiskt till utlottningen.
Spelare som inte lyckas göra alla dagliga insättningar i början av februari till följd av den första insättningen kvalificeras inte till utlottningen. Istället får de endast en gratis bonus för varje insättning som har gjorts.

Spana in Jackpotjoy hemsidan för mer information. All information som du behöver finns på kampanjsidan.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter