Skraplotter > Skraplottsnyheter > Jackpotjoy: Barnyard Bonanza

Jackpotjoy: Barnyard Bonanza

Har du någonsin drömt om ett liv på landet? Skulle du njuta enormt av att komma i mycket närmare kontakt med naturen och lugnet? Eller du kanske är en stadsmänniska som inte kan tänka sig att lämna livet i storstaden eller byta ut det mot grönska och boskap?

Oavsett vilket som gäller för dig garanteras du underhållas enormt av Jackpotjoy nyaste videoslotspel Barnyard Bonanza. De som älskar att vara ute på landet kommer att förundras av detta spel som firar livet ute på landet. De som föredrar städer garanteras ändå ett roligt spel med en jackpot på upp till $/£/€10.000.

Barnyard Bonanza är ett spännande videoslotspel med 5 hjul, 20 betalningsrader, riktigt charmig grafik och en hel del andra spännande funktioner. Wild-symbolen är en rasande tjur och den ersätter alla symboler förutom Scatter-symbolen, bonussymbolen och gratissnurrningssymbolen.

Bonussymbolen är symbolen Barnyard Bonanza och genom att ha tre eller fler symboler var som helst på hjulen får du alternativet att spela ett av tre separata bonusspel. Klicka helt enkelt på gården som du vill besöka. Du har då alternativet att spela kycklinggårdsbonusen, fårgårdsbonusen och kogårdsbonusen.

Fågelskrämman är gratissnurrningssymbolen och genom att få 3 fågelskrämmor på hjul 2, 3 och 4 får du fler gratissnurrningar. Klicka på en av symbolerna med en fågelskrämma på för att avslöja hur många gratissnurrningar du har vunnit. Bongården är Scatter-symbolen som kan multiplicera dina vinster x100.

Spela spännande bingospel, slotspel och skraplotter hos Jackpotjoy redan idag och hämta en bonus på $/€/£30 när du deponerar $/€/£10.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter