Skraplotter > Skraplottsnyheter > Jackpotjoy-spel live på Facebook

Jackpotjoy-spel live på Facebook

Jackpotjoy samarbetar med Facebook för att erbjuda sina spännande slotspel på Facebook med gratismynt som kan användas för att spela sensationella slotspel och vinna stora prispengar.

Det finns många fördelar med at spela Jackpotjoy-slots på Facebook. Spelare kan använda det sociala nätverket medan de spelar slots och även använda sig av auto-play-funktioner för att se till att spelet och sociala aktiviteter kan köras samtidigt på smidigaste möjliga sätt.

Spelare kan prata med sina Facebook-vänner och bjuda med dem att spela med eller bara se på när de snurrar hjulen och vinner stora jackpots på slotspel med olika spännande teman

Jackpotjoy är den främsta platsen för skraplottsälskare men de erbjuder mycket annat också. Alla typer av casinospel erbjuds och inkluderar ett stort urval av videoslotspel. Det finns även skicklighetsspel och spel med TV-teman.

Alla spel har en unik design och fantastiska ljudfunktioner. Alla spel kan spelas i 'demo mode' eller 'real money mode'. Spelare kan prova spelen i 'demo mode' innan de satsar riktiga pengar på spelet.

En till nyckelfunktion när du blir medlem hos Jackpotjoy är att du inte behöver ladda ner någon tung spelmjukvara. Alla Jackpotjoy-spel spelas direkt i webbläsaren och kan spelas dygnet runt.

Spelare rekommenderas att alltid kontrollera Jackpotjoys kampanjsida på Jackpotjoys hemsida eftersom det alltid finns många spännande kampanjer där.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter