Skraplotter > Skraplottsnyheter > Irländsk man vinner $10m på skraplott

Irländsk man vinner $10m på skraplott

Vanligtvis när folk talar om "irländsk tur" så talar de egentligen om otur. De flesta misstolkar uttrycket och tror att det innebär att irländare ofta har tur när det egentligen betyder att de har otur.

Dock skulle nog en irländsk man i USA vilja hävda att uttrycket måste syfta på tur snarare än otur. Den 28-åriga irländaren Brendan Riordan som bor i New York vann $10m när han spelade en skraplott.

Riordan är en irländsk invandrare som bor med sina föräldrar i Yonkers i New York. Familjen flyttade till USA för nio år sedan och har varit mycket aktiv inom den irländska gemenskapen i New York.

Riordan hade inte planerat på att köpa skraplotten från början. Hans mor har berättat för tidningen Irish Central att hon gav sin son lite pengar till hans födelsedag som han använde för att köpa några skraplotter.

En av skraplotterna som Riordan köpte vad skraplotten Win for Life Spectacular med omedelbar vinst. Högstapriset för denna skraplott är mer än $10m och Riordan hade riktigt mycket tur den dagen - han vann nämligen detta högsta pris.

Riordan sade att han nyligen slutade röka och istället tänkte spendera pengarna som han brukade spendera på att röka på att spela olika lotterispel. Han planerar på att fortsätta spela trots att han har vunnit denna enorma vinst.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter