Skraplotter > Skraplotter Tips > Hur säkra är online skraplotter?

Hur säkra är online skraplotter?

Många är rädda för att spela online skraplotter eftersom de inte känner sig bekväma med att lämna ut personuppgifter till ett okänt företag. Detta är fullständigt normalt. För det första vill vi påpeka att spel av online skraplotter är ett tryggt och säkert sätt att ha roligt och vinna pengar online. Hemligheten är att veta hur man skiljer mellan ansedda och licensierade företag och de som inte är det.

Licens
Ett skraplottsvarumärke som man kan lita på är garanterat licensierat. Licenser ges ut av ett flertal olika länder och skraplottsvarumärket ska ha information om sin licens på sin hemsida. Detta säkerställer att du kan vända dig till någon om du har ett klagomål om deras verksamhet.

Betalningsalternativ
En säker skraplottsverksamhet använder sig av kända och tillförlitliga betalningsmetoder, som kända kreditkort, e-plånböcker och banköverföring.

Sekretesspolicy
En av de största bekymmer som folk har när de använder sig av onlinespelstjänster är sekretess gällande deras personliga uppgifter. En bra skraplottsverksamhet tar upp dessa frågor och har en sekretesspolicy som garanterar att alla dina uppgifter och transaktioner förblir privata och inte blir kända för ett tredje parti. De publicerar även denna sekretesspolicy på hemsidan så att du kan kontrollera den och vara medveten om dina rättigheter.

Slumptalsgenerator
Skraplotterna drivs av en slumptalsgenerator (Random Number Generator) och det är viktigt att denna testas av oberoende revisorer för att säkerställa att den är rättvis och fungerar ordentligt.

Företagsinformation
Anständiga företag behöver inte dölja något och bör därför ha med en egen sida med allmän information om företaget på sin sajt.

Spelarsupport
Det är viktigt att man spelar hos ett företag som tar sina spelare på allvar och erbjuder en ordentlig spelarsupport via e-mail och telefon. Detta säkerställer att alla eventuella frågor man kan ha blir besvarade av professionell personal. En skraplottsajt som inte har allt ovanstående är inte värd din tid!

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter