www.hopa.com

Hopa Skraplotter Recension

Spela

Du kan finna enormt nöje med Hopa skraplotter då det finns ett brett urval av olika spel och gratisspel med värde på $5 utan något krav på deposition. Hopa är en av de ledande varumärkena inom onlineskraplottsindustrin och erbjuder en säker och rolig service till tusentals nöjda spelare.

Betyg:

Hopa Skraplotter Bonus

  • 2000kr
  • 100%
  • 50kr

Hopa Skraplotter Information

Hopa använder NeoGames programvara som är webbaserat så att du inte behöver ladda ner någon programvara direkt till din dator. Du kan helt enkelt registrera dig på denna fantastiska webbplats och börja spela ett enormt utbud av skraplotts spel. Dessutom erbjuder de slots och lotterispel med omedelbal vinst.

Hopa skraplottsspel
Spela Hopa skraplotter och njut av över 70 olika spel, inklusive fantasi skraplotter, loterrispel med omedelbar vinst, slots, sport skraplotter och skraplotter med casino tema. Webbplatsen och spel erbjuds på 6 olika språk med spelarsupport för varje språk.
Skraplotter och alla andra spel erbjuder strålande design och enastående ljudfunktioner. Det visuella är stimulerande men samtidigt mycket vänligt mot ögat så att du inte blir trött på att spela och kommer att kunna underhållas i många timmar.
Hopa erbjuder sina spelare ändlösa kampanjer som ständigt förändras och har ett fantastiskt lojalitetsprogram där nya spelbelöningar ständigt dyker upp.

Vinn med Hopa
Det klokaste beslut du kan göra när du väljer bland olika fritidsaktiviteter är att spela online skraplotter och det andra smarta beslut du måste göra är att spela hos Hopa. Om det du redan har läst på vår hemsida inte lockar så är det nog värt att nämna deras fantastiska skraplottsspel Super 3Wow, där 1 miljon Euro står på spel. Detta spel har redan förvandlat ett flertal spelare till miljardärer på några sekunder. Hopa har dessutom redan betalat ut $85 miljarder dollar på endast en månad. Vissa månader betalas mer än $100 miljoner dollar så det är lätt att förstå varför spelare väljer Hopa. Var tredje skraplott innebär en vinst så det vore lönsamt att börja spela idag för din chans att vinna stort!

Hopa Bonus
När du först blir medlem hos Hopa får du $5 gratis utan behov av någon deposition, så du kan börja spela omedelbart och prova deras speluppläggning. Du kan spela med gratisbonusen på $5 och vinna upp till $20.000. När du har blivit bekant med hemsidan och börjat ha roligt med spelen, vilket vi kan garantera, kan du sätta in en deposition och börja spela för större vinster.
Hopa erbjuder ett fantastiskt matchbonus till alla som lägger in upp till $200. Detta innebär att om du lägger in $100 så får du ytterligare $100 i gratis kontanter vilket du kan använda för att spela deras skraplottsspel, slots och spel med omedelbar vinst. Du måste komma ihåg att du måste möta Hopas satsningskrav innan du kan ta ut dina vinster där du har accepterat ett gratis kontantbonus.

Hopa Lojalitetsprogram
Hopa är inte endast en skraplotts sajt, utan det är även en spelcommunity och därmed läggs en enorm vikt på att det är en mötesplats där vänner och familj kan spela tillsammans. Det är därför Hopa bjuder sina spelare på en gratisbonus på $25 när de refererar dit familj eller vänner.
Det roliga med Hopa tar inte slut där; Hopa har en fantastisk medlemsklubb som heter Club Pearl, så när du väl börjar spela dröjer det inte länge innan du blir VIP-spelare med klubbmedlemskap!
Att vara medlem i Club Pearl innebär enorma fördelar såsom större bonusar, snabbare vinstuttag och en alldeles egen personlig kontohanterare som finns tillgänglig vid behov.
Dessutom får klubbmedlemmar tillgång till exklusiva spel, mycket bättre depositionserbjudanden, unika tävnlingar, utlottningar och turnerningar. Det roliga tar aldrig slut som medlem hos Club Pearl.

Spela Spela

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter