Skraplotter > Skraplottsnyheter > Hopa Scratchcards släpper skraplotten 7 Boom

Hopa Scratchcards släpper skraplotten 7 Boom

Vill du spela en riktigt rolig skraplott med högsta jackpot på $/€/£200.000 och 1 på 3 chans att vinna något för varje skraplott man köper? Ja, då har du hittat rätt! Hopa Scratchcards har nyligen släppt 7 Boom - en spännande ny spelautomat som erbjuder spelare två spel för varje skraplott man köper och större chans att vinna något än någonsin tidigare.

7 Boom är ett traditionellt spel med omedelbar vinst som grundar sig på traditionella skraplotter fast mest två spel på varje skraplott till priset av en skraplott. 7 Boom har alltså två separata spel på en lott, och båda spel hyllar den tursamma siffran 7.

Det enda spelare måste göra för att kunna vinna pengar är att välja antalet siffror som de vill spela med och hur mycket de är beredda på att betala för varje linje som de spelar med. Det kan kosta så lite som $/€/£0.25 att spela eller så mycket som $/€/£10. För att kunna vinna spelets högsta jackpot på $/€/£200.000 måste man spela för $/€/£10.

När spelet börjar ser du två skraplotter framför dig. För att vinna måste siffrorna på linjen tillsammans bli till 7. På den andra skraplotten måste du hitta siffran 7 för att vinna. Du måste inte vinna båda spel för att vinna pengar. Det enda som krävs är att du vinner något av spelen för att vinna summan pengar som du ser framför dig.

Om du ännu inte har blivit medlem på Hopa Scratchcards så får du se till att bli det nu och få gratis bonus på $/€/£5 utan något behov av att sätta in pengar. När du är redo att sätta in pengar kan du även få 100% match bonus på din insätting upp till $/€/£200.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter