Skraplotter > Skraplottsnyheter > Hopa Scratchcards: Shoot N' Score

Hopa Scratchcards: Shoot N' Score

Shoot n’ Score är det senaste spännande flashspelet i Hopa Scratchcards spelutbud. Det är ett spel med sport-tema som firar spelet basketball och erbjuder spelare möjligheten att vinna en jackpot med värde på upp till €100.000.

Hopa Scratchcards har alltid varit först med att uppfinna spel med innovativ design. Deras senaste spel överträffar alla förväntningar och bevisar att Hopa Scratchcards onekligen är en industriledare. Spelet bär spelare på en resa till basket-maskinerna i en arkadhall.

Shoot n' Score är ett fantastiskt spel som ger spelare fem chanser att skjuta basketbollen i korgen. Den som lyckas kan vinna helt otroliga prispengar. Du kan välja att spela med mindre kast, men ju fler kast du spelar med, desto större din chans är att vinna riktigt stort.

Innan du börjar spela måste du välja hur många gånger du vill kasta bollen. Under varje spelrunda kan du kasta bollen upp till fem gånger. Sedan måste du välja priset på varje kast. Du kan börja med så lite som 25 cent för varje kast och öka din satsning upp till €10 per kast.

När du har gjort detta är du redo att börja spela genom att trycka på 'Play'. Sedan har du alternativet att antingen kasta varje boll enskilt eller att kasta alla på rad.

Varje gång du lyckas träffa korgen får du prispengar som listas på vinsttavlan till vänster. Ingenting dras från dina vinster om du misslyckas med att träffa korgen.

Om du gillar detta spel borde du testa de andra sportspelen hos Hopa Scratchcards. Du kan testa alla kostnadsfritt genom att bli medlem hos Hopa Scratchcards och få en gratisbonus med värde på €5. Ingen insättning krävs!

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter