Skraplotter > Skraplottsnyheter > Hopa Scratchcards: Flowers of Spring

Hopa Scratchcards: Flowers of Spring

Hopa Skraplotter har ökat sitt enorma utbud av spel med omedelbar vinst genom att lägga till ett helt enastående nytt skraplottsspel.

Deras nya spel garanteras föra med sig en frisk bris som hjälper till att svalka av dig dessa varma sommardagar i form av ett färgglatt och underhållande spel med chansen att vinna en enorm jackpot på €100,000.

Detta nya spel heter Flowers of Spring och det är en modern skraplott som bär med dig på en resa till en vacker äng där den glada trädgårdsbärvern har grävt upp hål i marken och planterat olika slags blommor i varje hål.

Det enda du måste göra är att klicka på något av de nio hålen i ängen eller klicka på 'reveal all', i vilket fall alla blommor som planterades kommer att växa till full storlek omedelbart. Matcha tre blommor för att vinna ett pris.

Den glada trädgårdsbävern fungerar även som Wild-symbol i spelet och kan ersätta alla andra blom-symboler vilket kan rädda dig i sista sekunden. Dessutom fungerar bävern även som 'Multiplier' och om du har riktigt tur kan han dina vinster tiodubblas tack vare detta.

Bli medlem hos Hopa Scratch Cards redan idag och hämta en gratisbonus med värde på €5. Börja spela Flowers of Spring för din chans att vinna så mycket som €100.000.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter