Skraplotter > Skraplotter Tips > Gratis Skraplotter Tips

Gratis Skraplotter

Att spela skraplotter på nätet är ett underhållande tidsfördriv som gynnas av många. Men förutom att vara en rolig aktivitet som kan användas för att bekämpa tristess på arbetsplatsen eller att underhålla på en söndagseftermiddag när man inte har något bättre för sig, kan det också vara enormt lönsamt, vilket många har upptäckt de senaste åren.

Online skraplotter erbjuder mycket bättre odds än vanliga skraplotter och de som drivs av statliga lotterier. De flesta onlineskraplotter erbjuder en 1 på 3 chans att vinna och det bästa av allt är att många av dem erbjuder skraplotter med omedelbar vinst helt gratis till nya spelare.

Många skraplottsoperatörer är intresserade av att locka nya spelare och bygga förtroende med dessa nya spelare. På grund av detta erbjuder de ofta gratis skraplotter i form av en bonus som inte kräver att spelaren gör en insättning för att bonusen ska läggas in på det nya spelarkontot. De fria bonuspengar som ges till spelaren kan sedan användas för att spela online skraplotter.

I vissa fall ges gratis bonusar för att spela särskilda skraplotter. Ibland när operatörer vill införa nya skraplotter vill de att så många spelare som möjligt ska prova dem, så de erbjuder spelare gratis kontanter för att spela dem.

Hursomhelst finns det ett stort antal gratisspel på nätet för de som vill spela skraplottsspel för första gången eller erfarna spelare som vill prova nya spel som de inte har spelat ännu.

Ofta byter spelare som är bekanta med online skraplottsspel till ett nytt märke i syfte att dra nytta av gratiserbjudanden och det är inte ovanligt att skraplottsspelare har spelarkonton hos flera olika online skraplottsoperatörer.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter