Skraplotter > Skraplottsnyheter > Gratis skraplotter på spel

Gratis Skraplotter Står På Spel!

Betsson Games har ett speciellt erbjudande om två gratis skraplottsspel som är tillgängligta för nya och befintliga spelare som letar efter den bästa platsen att spela online skraplotter och skicklighetsspel.

Detta erbjudande är tillgängligt för alla spelare som gör en insättning till sina Betsson-konton fram tills den 31 maj 2011. För spelare som gör flera insättningar under kampanjperioden kommer endast den första insättningen att räknas mot kampanjen.

Spelare måste logga in på sina Betsson-konton, gå till insättningssidan och göra en insättning med någon av de över dussinet säkra betalningssätt som finns tillgängliga.

Betsson skickar sedan ett e-mail till spelaren med en kupong som gäller för två fria skraplotter och instruktioner om hur de kan hävda sina fria skraplotter. E-mail borde tas emot inom ett dygn efter insättningen har gjorts. Spelare som inte får detta e-mail rekommenderas att kontakta Betssons kundsupport.

När spelare har fått sina kupongkoder måste de gå till "Mitt Konto" och skriva in kupongkoden de har fått via e-mail.

Nu skall de två gratisskraplotterna vara aktiva i ditt konto och du skall kunna använda dem när som helst före 23:59 den 31:e maj 2011. Du kanske vinner stort genom att knäcka en jackpot på £1 miljon på någon av Betssons fantasiska skraplotter!

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter