Skraplotter > Gratis skraplotter

Gratis skraplotter

Webbplatser för online skraplotter erbjuder incitament till nya spelare i form av en gratis bonus när de blir medlemmar. Denna bonus kan användas för att spela alla spel och skraplotter med omedelbar vinst och vinna riktiga pengar. Här är vår lista över nätets bästa gratis bonusar som erbjuds av skraplottssajter:

Skraplotter Bonus € Bonus % Gratis Bonus Spela
Karamba Skraplotter   2000kr   100% 50kr Spela Recension
PrimeScratchCards   2000kr   100% 50kr Spela Recension
TopScratch   2000kr   100% 50kr Spela Recension
Hopa Skraplotter   2000kr   100% 50kr Spela Recension
Scratch2Cash   £/€200   100% £5 Spela Recension
Gratis bonusar erbjuds till nya spelare som ett sätt att locka dem till att bli medlemmar och spela deras spel utan någon som helst tvång till engagemang.

Större delen av skraplottssajter erbjuder en gratis bonus och detta är ett fantastiskt sätt att börja spela på en ny hemsida utan något krav på att lägga in en deposition. De flesta sajter tillåter spelare att spela alla deras spel med denna gratis bonus och alla pengar man vinner när man spelar med denna bonus krediteras direkt till spelarkontot.

När man godkänner en gratis bonus är det viktigt att kontrollera bonusvillkoren då de publiceras på skraplottshemsidan. Spelare måste veta vad som förväntas av dem och under vilka villkor de kommer att kunna dra in gratis bonusen och deras vinster från den.

I fall att något är oklart angående bonusvillkoren, se då till att kontakta spelarsupport och fråga dem. Var inte rädd att ställa frågor som kan verka dumma för dig. Supportpersonalen är där för att svara på alla frågor oavsett hur triviala de må vara och du ska alltid insistera på att få allt förklarat för dig innan du accepterar gratisbonusen.

Vår lista över de bästa gratisbonusarna ändras allt eftersom nya sajter dyker upp eller existerande sajter ändrar sina erbjudanden. Vi strävar alltid efter att ge dig den mest uppdaterade information om bonusar så fort som vi får in den, så se till att ständigt återkomma till oss för uppdateringar.

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter