Skraplotter > Skraplottsnyheter > Gräv ner händerna i skattkistan på Ladbrokes Games

Gräv ner händerna i skattkistan på Ladbrokes Games

Ladbrokes Games delar ut en gratisbonus med värde på $/€/£5 som kan användas för att spela deras nyaste spel Chests of Plenty.

Chests of Plenty är ett spännande videoslotspel med pirattema. Spelet spelas med 5 hjul och 20 betalningsrader. Hoppa på sjörövarskeppet och påbörja en resa mot havets djupaste vatten för att hitta ön där skatterna som har stulits och gömts av den onda piraten ligger gömda.

Kvinnan är wild-symbolen och hon ersätter alla andra symboler förutom de två scatter-symbolerna. Kvinnan kan även förvandla andra symboler som piraten till wild-symboler om hon befinner sig bredvid dem på hjulen.

Den första scatter-symbolen är skattkartan och genom att träffa tre eller fler skattkartor var som helst på hjulen får du tillgång till skattbonusrundan. Skattkistan är den andra scatter-symbolen och genom att träffa tre eller fler var som helst på hjulen får du tillgång till diamantbonusrundan. Denna bonusrunda har även en separat progressiv jackpot som kan vinnas ovanpå alla vinster i det vanliga spelläget.

Spelare som önskar få tag på gratisbonusen med värde på $/€/£5 måste spendera minst $62/€47/£40 genom att spela något av följande spel mellan den 1:a och 4:e december 2011:

Cash Drop, Route to Riches, Moneycomb, Aladdin’s Treasure, Chests of Plenty, Rubik’s Riches, Rainbow Riches och Millionaire Scratchcard.

Spelare som är nya till Ladbrokes Games kan även hämta en bonus på 100% upp till $/€/£100 när de först blir medlemmar.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter