Skraplotter > Skraplottsnyheter > Go Scratch: nya spelet Snakes & Ladders

Go Scratch: nya spelet Snakes & Ladders

Go Scratch har släppt ett nytt spel med omedelbar vinst som inte liknar något annat spel på marknaden. Detta spel heter Snakes & Ladders och grundar sig på brädspelet med samma namn. Spelets design är en kopia på brädspelet fast mer färgglatt.

Det är väldigt enkelt att spela Snakes & Ladders. Det enda du måste göra är att välja vilka 3 karaktärer du vill spela med. Du kan också välja att spela med alla 3 samtidigt, vilket tredubblar din chans att vinna. När du har valt dina spelare kastar du tärningen. Du går lika många steg som siffran på tärningen. För varje steg du tar kommer du närmare prispengarna.

Om någon av de tre spelarna hamnar på en orm så tar de sig tillbaka till den ruta som ormen är kopplad till. Om en spelare hamnar på en ruta med en stege på så klättrar spelaren upp för stegen, precis som i brädspelet.

Du kan vinna pengar om någon av de spelare som du spelar med hamnar på en ruta med prispengar. Spelets högsta jackpot har värde på €/$100.000 men för att kvalificeras till vinsten måste du satsa maximalt vid varje spelrunda.

Du kan testa Snakes & Ladders kostnadsfritt om du spelar i låtsasläget. Annars kan du sätta in pengar på ditt konto på Go Scratch och automatiskt få gratis bonus på €/$5 som du kan använda för att spela alla deras spel. Alla pengar du vinner kan du själv behålla.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter