Skraplotter > Skraplottsnyheter > Go Scratch: Horoscope Scratchcard

Go Scratch: Horoscope Scratchcard

Tror du på astrologi? Tror du att stjärnornas konstellation påverkar din framtid? Upplever du att vissa situationer inte är innanför din kontroll?

Om du svarade "ja" på någon av dessa frågor är Horoscope Scratchard hos Go Scratch det perfekta spelet för dig. Du kan spela med ditt eget stjärntecken eller det stjärntecken som tillhör någon av dina nära och kära för att vinna helt förbluffande prispengar.

Men om du svarade "nej" på någon av dessa frågor kommer du ändå finna enormt nöje i spelet Horoscope Scratchcard på grund av att det en gång för alla kommer att bevisa för dig att det finns något där ute som styr din tur.

När du börjar spela hos Horoscope Scratchcard kommer du att se alla 12 stjärntecken på skärmen. Sedan bes du välja en av dessa stjärntecken. Du kan välja vilket stjärnteken som helst och om du ändrar dig kan du enkelt gå tillbaka och välja att spela med ett annat stjärntecken.

När du har valt vilket stjärntecken du vill spela med ändras skärmen och då börjar spelet. Där måste du välja hur många skraplotter du vill spela med. Det finns fyra olika skraplotter som kan spelas med samtidigt. Du kan välja att spela med en, två, tre eller fyra skraplotter på en gång.

Sedan måste du välja varje skraplotts pris. Genom att välja det högsta möjliga skraplottspriset får du möjligheten att spela för en jackpot på hela €100.000.

När du har klickat på "play" kan du skrapa varje skraplott enskilt eller skrapa alla samtidigt. Varje skraplott har 5 lådor som visar upp olika stjärntecken. Du måste matcha tre identiska stjärntecken för att vinna prispengarna som visas under den vinnande skraplotten.

Bli medlem hos Go Scratch redan idag och få en gratisbonus med värde på €5 endast för att du blir medlem. Du måste inte göra någon insättning för att hämta gratiskontanterna. När du är redo att göra din första insättning får du 100% bonus upp till €200 på den första insättningen hos Go Scratch.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter