Skraplotter > Recensioner av Skraplotter Online > Go Scratch Skraplotter
www.goscratch.com

Go Scratch Recension

Spela

Vill du börja spela ett fantastiskt utbud av online skraplotts spel? I sådant fall är Go Scratch helt rätt för dig! Go Scratch bildades år 2005 och i över fem år har de erbjudit tusentals spelare världen om en oöverträffad skraplotts spelupplevelse.

Betyg:

Go Scratch Bonus

  • £200
  • 100%
  • £5

Go Scratch Information

Go Scratch mjukvara tillhandahålls av skraplotts mjukvarujätten Neo Games. De erbjuder en Flash-version som kan spelas direkt i webbläsaren utan något behov av att ladda ner mjukvara som kan sega ner datorn.

Spela Go Scratch för din chans att vinna stora jackpots på upp till £1.000.000 och njut av en smidig spelupplevelse som erbjuder spelare oerhört väldesignade spel samt ojämförbar säkerhet och sekretess.

Go Scratch Spel
Spela Go Scratch spel och njut av ett brett urval av scratch spel med över 60 olika spel att välja mellan, inklusive konventionella skraplotts spel, fantasi skraplotter, sport skraplotter, casinospels skraplotter och en hel del olika spel med omedelbar vinst.

Spelen laddas snabbt och det finns inget behov av att ladda ner mjukvara för att ha tillgång till alla spelen. Du kan spela alla spel direkt från din webbläsare när du har slutfört din registrering på webbplatsen.

Alla spel på Go Scratch erbjuder stora jackpots så börja spela idag för din chans att bli nästa stora skraplotts vinnare.

Vinn med Go Scratch
Alla kan bli skraplotts vinnare och med Go Scratch har det aldrig varit så lätt att bli en vinnare. Go Scratch erbjuder stora jackpots som är så låga som £10.000 och så höga som £1.000.000.

För att vinna stort på skraplotts spel hos Go Scratch behöver du endast satsa en summa på mellan £0,50 och £10. Om du spelar 3WOW och Super 3WOW har du även chansen att vinna jackpotten på £1,000,000. Denna jackpot är inte progressiv och kommer inte att minskas om en annan spelare vinner den.

Dessutom har alla spelare som gör en insättning med Go Scratch en chans att vinna en gratis Smart Car. Varje gång en spelare gör en insättning med Go Scratch får han en nyckel som berättigar honom till en lott i utlottningen som avgör vem bilens vinnare blir. Ju fler insättningar som görs, desto fler nycklar man samlar ihop och desto större chansen blir att man vinner.

Go Scratch Bonus
Go Scratch bonuserbjudanden är definitivt något man bör lägga märke till. För det första belönas alla nya spelare med £5 gratis bonus utan något behov av att göra en insättning. Ja, du läste rätt - gratis bonus utan någon insättning alls.

När du är redo att göra en insättning med Go Scratch är deras bonuserbjudande 100% upp till £200, något som varje skraplotts älskare onekligen finner enormt spännande. Detta erbjudande fördubblar din spelarmakt då det fördubblar summan du har på ditt spelarkonto.

Dessutom sätter Go Scratch värde på spelare som rekommenderar Go Scratch till andra spelare och därför bjuder de på £25 bonus för varje vän som hänvisas till Go Scratch. Detta erbjudande är inte begränsat så ju fler vänner och familjemedlemmar du refererar till hemsidan, desto fler bonusar på £25 får du.

Go Scratch Lojalitetsprogram
Att spela skraplotter med Go Scratch är verkligen lönsamt då de erbjuder sina spelare ett fantastiskt lojalitetsprogram. Detta lojalitetsprogram heter Go Gold och alla som spelar med riktiga pengar blir automatiskt medlemmar.

Go Gold belönar sina spelare med fantastiska gåvor, och ju mer man spelar, desto mer man får utav detta. Go Gold belönar sina spelare med speciella priser, bonusar för extrainsättning, snabbare vinstuttag och exklusiva spel som endast medlemmar i Go Gold kan spela. Du får även en alldeles egen kontohanterare som du kan få hjälp av dygnet runt.

Spela Spela

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter