Skraplotter > Skraplottsnyheter > Gå med Jet-Set med Jackpotjoy

Bli en del av eliten på Jackpotjoy

Sommaren är precis runt hörnet och tanken på tre ångande månader framför oss gör att många människor önskar att de kunde åka på en lyxig semester och verkligen njuta av sommaren så som rika jet-setters får göra.

Jackpotjoy ger sina lojala spelare chansen att vinna en "once in a lifetime" lyxsemester som ger en säker sommar att minnas genom att ge spelarna en chans att turnera världen och eventuellt vinna en fantastisk £8,000 sommarsemester till Orlando, Florida.

Spelare som vill vara med om en chans att vinna de fantastiska priser som erbjuds behöver delta i Join the Jet-Set-kampanjen genom att besöka våra kampanjsidor och välja Join the Jet-Set. Klicka på "Take Part" för att registrera dig.

Erbjudandet gäller från och med onsdag, 1:a juni fram till tisdag, 7:e juni 2011 och spelare måste göra en insättning och en satsningsminimum på £10 att spela bingospel med eller £20 att spela slots eller mini-spel med.

Under kampanjen reser du virtuellt till ett flertal olika platser där du belönas med att få pengar tillbaka i form av bonusar, och för varje steg närmar du dig ett bidrag till tävlingen om en resa till Orlando i Florida med ett värde på £8,000.

Förutom denna fantastiska semester som lottas mellan kvalificerande spelare och dessa gratisbonusar, kan du även vinna semesterpresentkort med värde på £100.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter