Skraplotter > Skraplottsnyheter > Fruity Friends - det nya spelet på PrimeScratchCards

Fruity Friends - det nya spelet på PrimeScratchCards

Det är alltid riktigt spännande med nya spel. Minns du hur spännande det var när vi som barn fick ett nytt spel att spela med? De flesta av oss skulle nog hålla med om att det kan vara minst lika spännande om man får vuxen får ett spel som kan distrahera från våra stressiga liv. Många av dessa spel kan man spela på nätet och samtidigt ha chansen att vinna mycket pengar när man spelar.

PrimeScratchCards förstår hur viktigt det är för vuxna att kunna spela roliga och underhållande spel med enorma jackpots på spel för att göra hela spelupplevelsen ännu mer spännande. Just därför släpper PrimeScratchCards ständigt nya spel som Fruity Friends (som är det senaste spelet i deras stora utbud av spel).

Spela Fruity Friends och upptäck en massa spel med omedelbar vinst som garanterar spelare spänning. I Fruity Friends spelar du ett video slot spel med 5 hjul och 25 linjer som firar galna och gulliga fruktfigurer som liknar människor, och vissa av dem är riktigt roliga.

Du kan börja spela för så lite som €0,10 eller så mycket som €250 vid varje snurr. Spelets högsta jackpot är €250.000 men du måste satsa maximalt för att kunna vinna den. Förutom det huvudsakliga spelet finns det ett "gamble"-spel som du kan spela med dina vinster och det bästa med Fruity Friends är att det ger dig alternativet att spela med antingen alla dina vinster eller endast 50% av dem.

Bli medlem på PrimeScratchCard redan idag och få €5 gratis att spela med utan att behöva göra en insättning.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter