Skraplotter > Skraplotter Tips > Frestelsen med online skraplotter

Frestelsen med online skraplotter

Skraplotter har varit ett favorittidsfördriv hos folk världen om. Skraplottens uppfinning år 1974 lockade inte ett stort intresse. Det var inte förrän USA patenterade skraplottssystemet år 1987 som de började bli riktigt populära.

Skraplotter tillät spelare att spela billigt och ha möjlighet att vinna fantastiska priser på några sekunder. Det fanns inte längre något behov av att vänta på veckodragningen eller ett sportevenemang. Det var så enkelt som att köpa, skrapa och vinna. Skraplotter blev alltmer populära i och med att människor fick välja vilken skraplott de ville köpa.

Skraplotter erbjöds i många olika teman och högtidlighöll ofta särskilda världs- och sportevenemang. Vissa baserades på kända casino-spel som blackjack och roulette. Vissa skraplotter hade endast med ett spel och andra hade med ett flertal olika spel på en skraplott.

Upfinningen av internet och dess snabba resa till att ha blivit en tjänst som används i alla hem, konto och skolor, har pressat mjukvaruprogrammerare till att utveckla spel som spelare kan spela på nätet. Det är nämligen så att TV-spelsindustrin var den främsta faktorn bakom det snabbt ökande intresset för datorindustrin.

De senaste åren har det dykt upp en hel del nya sajter för online skraplotter och anledningen till detta är de enorma fördelarna som online skraplotter erbjuder spelare.

Så vad är frestelsen med online skraplotter? För det första är de oerhört lättanvända. Dessutom behövs de inte köpas i butik, utan finns tillgängliga på nätet dygnet runt och sju dagar i veckan.

En till nyckelfaktor är det otroliga spelutbudet som erbjuds i en rad av olika ämnen och teman med allt från traditionella skraplotter där man matchar tre symboler, till mer spännande och komplicerade spel som tillåter spelare att spela flera olika spel i en enda spelrunda.

Det bästa med online skraplotter måste ändå vara alla gratiserbjudanden och fantasiska bonusar som delas ut till nya och befintliga spelare. Endast med onlineskraplotter kan spelare få pengar gratis till att testa de nya skraplottssajterna och samtidigt få behålla alla sina vinster. Dessutom bjuds spelare på generösa insättningsbonusar när de blir medlemmar, vilket innebär att varje spelare kan fördubbla sin spelmakt.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter