Skraplotter > Skraplotter Tips > Fördelarna med att spela online skraplotter

Fördelarna med att spela online skraplotter

Skraplotter har varit en källa till underhållning för stora mängder av människor världen om. De uppfanns först på 1970-talet och sedan dess har deras popularitet exploderat tack vare det faktum att man skrapar fram sin vinst på några sekunder och tack vare det enorma urvalet av olika spelteman som man kan välja mellan.

Under de senaste åren har spelmjukvaruföretag börjat utveckla online spelplattformer som riktar sig mot skraplottsälskare. De erbjuder alla sorters skraplotter och 'Instan Win'-spel och har blivit mycket populära hos spelare under en väldigt kort tidsperiod.

Många spelare kanske ifrågasätter vad fördelarna med att spela online skraplotter är. Svaret är en kombination av olika faktorer som gör online skraplotter helt oemotståndliga att spela.

Nyckelfördelarna är att online skraplotter kan spelas dygnet runt, sju dagar i veckan, att de är väldigt billiga och erbjuder höga utbetalningar för en mycket liten investering, att spelare kan spela hur länge de har lust att spela och att 'Instant Win' innebär att man vinner och får pengarna krediterade till sitt spelarkonto omedelbart.

Andra fördelar med att spela online skraplotter inkluderar ett enormt utbud av skraplotter med nya som ständigt läggs till och förmågan att styra över och kontrollera sitt spelande så att man kan spela i sin egen takt.

Den största fördelen med online skraplotter måste vara förmågan att spela roliga spel helt gratis i 'practice play mode', möjligheten att få kontantbonusar gratis som kan användas för att spela ens favoritspel eller upptäcka nya spel som man kan spela i 'real money mode' och ha möjlighet att behålla alla sina vinster. Men vi bör inte heller glömma att nämna insättningsbonusarna och lojalitetsprogrammen som förser spelare med fantastisk valuta för sina pengar.

Insättningsbonusar kan ibland fördubbla den summan som spelare investerar i sitt skraplottspelande så en spelare som först gjorde en insättning på €50 kan få spela med €100 och behålla alla sina vinster.

Lojalitetsprogram ser till att spelare belönas beroende på hur mycket de spelar. De samlar poäng varje gång de spelar och kan sedan lösa in dessa mot gratisspel och prispengar.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter