Skraplotter > Skraplottsnyheter > Få €20 gratis att spela Bingo med

Få €20 gratis att spela Bingo med

Ladbrokes Games har ett spännande erbjudande för Bingo-spelare. Detta erbjudande kommer garanterat att locka alla som verkligen älskar spelet bingo. Vad kan vara bättre än att få gratis spelkredit att spela sina favoritspel med?

Erbjudandet till bingospelare är enkelt: gör en insättning och spela för €5 och få €20 gratis att spendera på dina favorita bingospel, skraplotter och skicklighetsspel som erbjuds att spela hos Ladbrokes Games.

Det enda spelare måste göra för att dra nytta av detta generösa erbjudande är att sätta in minst €10 och köpa bingobiljetter med totalvärde på minst €5, så får de €20 krediterat till spelarkontot av Ladbrokes helt kostnadsfritt inom 72 timmar av att ha köpt dem.

Spelare kan välja mellan alla fantastiska spel som finns att spela hos Ladbrokes, inklusive 75 Ball Bingo, 80 Ball Bingo och 90 Ball Bingo.

Dessutom erbjuder Ladbrokes sina spelare speciella och udda bingospel, som bingospel med teman som baserats på TV-serier, t. ex. 'Deal or No Deal Bingo' och 'Who Wants to be a Millionaire Bingo'.

Totalt erbjuder Ladbrokes spelare 13 olika bingorum. Varje rum tillåter spelare att spela sina favoritspel samtidigt som de chattar med andra spelare.

Bli medlem hos Ladbrokes idag för att ta del av en spännande kampanj för casinospelare, pokerspelare, bingo- och skraplottspelare, sportsatsning och finansiell satsning.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter