Skraplotter > Skraplotter Tips > De populäraste skraplottsspelen

De populäraste skraplottsspelen

De senaste åren har det blivit allt vanligare med spelplattformer som först och främst har fokus på online skraplotter och 'Instant Win'-spel med omedelbar vinst. Allt fler varumärken tar del av skraplottshysterin genom att börja erbjuda spelare spännande och lättspelade spel med enorma jackpots och fantastiska priser, med en spelmiljö som spelare har tillgång till dygnet runt, sju dagar i veckan.

De flesta skraplottsplattformer har funnits i mellan tre och fem år och har lyckats utveckla och designa en extensiv portfölj av spel som använder sig av Flash-teknik så att de kan spelas direkt i webbläsaren utan att man behöver ladda ner tung mjukvara, och de erbjuder ett stort utbud av väldesignade spel som är roliga att spela och kan erbjuda flera timmars underhållning.

Spelen kan vanligtvis delas upp i ett flertal olika kategorier och alla erbjuder omedelbar vinst. Nedan finner du en lista över de mest populära skraplottspelskategorierna som kan ge dig en känsla av vad som finns att välja mellan.

Spel med sporttema
Skraplotter med sporttema är bland de populäraste hasardspelen online. Dessa spel har inspirerats av och designats enligt populära sporter och kända sportevenemang. Spelare måste inte vara enastående atleter för att spela dessa spel och vinna pengar.

Skraplotter med fantasitema
Med teman som födelsedagar, djunglar, rymden och myter så finns det verkligen en fantasiskraplott som passar varje smak. Det finns skraplotter med kärlekstema för hopplösa romantiker. Har du ett intresse för det övernaturliga? I sådant fall kan du garanterat hitta det perfekta spelet för dig bland alla spel med magitema. Djurälskare kan finna stort nöje i det stora utbudet av skraplotter med djurtema.

Lotterispel
Älskare av lotterispel kan finna enormt nöje i det stora utbudet av spel på skraplottsplatformer. Alla typer av skraplott finns med: bingo, keno och andra typer av lotterispel finns med i deras originalformat eller i ett format anpassat till skraplotter.

Slots
Skraplottsajter erbjuder både casino-slots med flera utbetalningslinjer och tre till fem hjul, men de erbjuder även skraplotter som har baserats på slots och erbjuder slotspelälskare ett brett urval som ser till att spelare aldrig blir uttråkade.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter