Skraplotter > Skraplotter Betalningsmetoder > Click2Pay Recension

Click2Pay Recension

Click2Pay arbetar med tusentals online-handlare för att erbjuda dig en enkel betallösning och det är ett perfekt sätt att finansiera ditt skraplottsspelande. När du öppnar ett konto med Click2Pay kan du använda dem oavsett var du befinner dig i världen. Deras kundsupport är också tillgänglig dygnet runt och du kan komma åt den oavsett var du är.

Click2Pay använder den bästa krypteringsteknik för att erbjuda sina användare ett modernt online betalningssystem som även är snabbt och tillförlitligt. När du öppnar ett konto hos dem kan du använda dem hos alla ansedda online skraplottssajter för att göra en omedelbar insättning.

En annan viktig fördel är att Click2Pay har ett stjärnsystem vilket de använder för att bedömma ditt konto och erbjuda dig spelkredit. Detta innebär att du inte måste sätta in pengar på ditt konto i förväg. Du kommer att kunna göra en insättning med din valda skraplottsajt inom de tillåtna gränserna, och först senare få pengar på ditt Click2Pay konto med rätt belopp utan att ådra dig några extraavgifter.


Bästa Click2Pay Skraplottsajter

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter