Skraplotter > Skraplotter Tips > Bingo - spelet som alla älskar

Bingo - spelet som alla älskar

Att spela spel om pengar är ett tidsfördriv som älskas av många människor och de flesta spel om pengar är kända och spelas på liknande sätt över hela världen.

De flesta gamblingspel kan spelas i spelhallar eller på casinon och vissa är till och med statligt stödda. I många länder finns det ett statligt lotteri som håller rikstäckande lotteridragningar varje vecka, som medborgare kan köpa biljetter till i affärer och butiker.

Många länder erbjuder också statligt godkändä bingospel och erbjuder försäljning av skraplotter som kan köpas från samma platser där man kan köpa lotter.

Lotteri-baserade spel är så pass vanliga att många människor inte ser dem som en typ av spel, särskilt om man jämför spel med mycket högre risk, som roulette eller craps, men de är definitivt en typ av hasardspel.

Det komiska är att även om bingo är ett lotteri-baserat spel och därför betraktas som ett hasardspel, så är det ett spel som älskas och spelas av många som inte spelar och till och med de som är starkt emot gambling.

Så vilka är dessa som säger sig vara helt emot gambling men ändå tillåter sig själva att spela bingo?

Dessa människor tenderar att vara från diverse religiösa grupper som använder spelet bingo som ett bra sätt att samla in pengar till välgörenhet. De spelar det i sina kyrkor, rådhus och skolor. De köper biljetter och kan vinna pengar som de sedan donerar till välgörenhet eller kan vinna små priser som köptes med en del av pengarna som samlats in från biljettförsäljning, medan det som blir kvar ges bort.

Spelet bingo användes ofta för ändamål som inte hade med gamling att göra, t. ex. pedagogiska ändamål, som det användes i Tyskland på 1800-talet för att lära barn matematiska färdigheter och stavning.

Spelet har varit och är ännu idag ett populärt spel i många europeiska länder och USA. Det spelas i byar, små städer och stora städer och det är den enda typen av hasardspel som får stöd av de som är emot gambling.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter