Skraplotter > Skraplottsnyheter > Betsson Scratchcards 2011: toppvinnare

Betsson Scratchcards 2011: toppvinnare

Betsson Scratchcards har betalat ut miljontals dollar i prispengar till skraplottsspelare sedan de först lanserade sin skraplottssajt i 2009 som en del av sin allomfattande onlinespelsportal.

Storvinster verkar ha upprepat sig i 2011 i och med att Betsson har betalat ut mer än 2 miljoner euro till skraplottsvinnare. Här är några av storvinnarna på Betsson Scratchcards i år 2011:

Spelaren Marcus från Sverige vann 100.000 euro när han spelade skraplotter. Han planerade inte på att spela skraplotter och gjorde endast detta efter att han hade vunnit ett sportspel på Betsson Sportsbook. Han köpte två skraplotter som inte ledde till vinst men bestämde sig sedan för att köpa en tredje skraplott som visade sig vara storvinnaren.

Spelaren Ömer från Tyskland vann den helt otroliga summan 1 miljon euro när han spelade skraplotten 3Wow. Han vann sin miljon genom att spela endast en skraplott för 1 euro. Ömer planerade inte heller på att spela skraplott. Han spelade på Betsson Sportsbook för att satsa på fotbollsmatcher när han fick för sig att använda några av sina vinster till att spela Betsson Scratchcards.

Dessutom vann spelaren Eric i Sverige 100.000 euro när han spelade skraplotten Lucky Diamonds, och spelaren Serkan från Turkiet vann 10.000 euro när han spelade skraplotten Jungle Joy.

Nu kan nya medlemmar på Betsson Scratchcards hämta en speciell bonus på 20.12% när de gör sin första insättning, men ni får skynda er om ni vill dra nytta av detta erbjudande eftersom det endast gäller tills den 31:a januari 2012!

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter