Skraplotter > Skraplotter Betalningsmetoder

Skraplotter Online - Betalningsmetoder

Click2Pay Recension

Vad gäller dina pengar ska du alltid ta hänsyn till tre saker; säkerhet, användarvänlighet och snabbhet. Click2Pay binder samma alla tre i ett sofistikerat paket som erbjuder enastående service till folk världen om. Läs mer om Click2Pay Recension.

ClickandBuy Recension

ClickandBuy är ett elektroniskt företag som grundades 1999 i Tyskland och idag är företaget baserat i Storbritannien med huvudkontoret beläget i London. Det regleras av Financial Standards Authority (FSA). De erbjuder fakturering i mer än 120 olika valutor och erbjuder en komplett e-plånbokstjänst i mer än 26 länder. De accepterar över 46 betalningsmetoder. Läs mer om ClickandBuy Recension.

Kredit- och Betalkort Recension

Kreditkort och betalkort är något som vi alla är bekanta med och ett av de enklaste och snabbaste sätten at börja spela online skraplotter. Läs mer om Kredit- och Betalkort Recension.

Snabb Banköverföring Recension

Alla har ett bankkonto så att använda sitt personliga lönekonto för att finansiera sitt skraplotts spelande verkar som det självklara alternativet. Läs mer om Snabb Banköverföring Recension.

MoneyBookers Recension

Det finns inget bättre alternativ än MoneyBookers om du söker ett säkert och tillförlitligt sätt att fylla på ditt spelarkonto när du spelar online skraplotter. De har drivit sin verksamhet i flera år och reguleras av brittiska och EU-lagar. Läs mer om MoneyBookers Recension.

Neteller Recension

Neteller är en av de äldsta och mest etablerade e-plånböcker som användare från hela världen har tillgång till. De grundades år 1999 och följer den strängaste standarden då den övervakas och regleras av British Financial Services Authority (FSA) och behandlar flera miljarder dollar varje år. Läs mer om Neteller Recension.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter