Skraplotter > Skraplottsnyheter > Besök din favoritstad med Postcards Scratchcard

Besök din favoritstad med Postcards Scratchcard

Prime Scratchcards har släppt en helt ny skraplott som bär spelare på en resa till alla tänkbara delar av världen, både spännande och exotiska platser som man kan skicka vykort ifrån till sina nära och kära som har fått stanna kvar i Sverige.

Postcards Scratch Card är ett enkelt spel som alla kan lära sig spela på bara några sekunder. Trots att det är ett enkelt spel så finns det ingeting enkelt med den högsta jackpotten, som ligger på så mycket som $/€100.000.

Du kan börja spela Postcards för så lite som $0.25 per betalningsrad. Varje spel erbjuder dig tre spelrader och du kan välja att spela med en, två eller alla tre. Den högsta satsningen som kan göras per betalningsrad är $/€10 och endast spelare som gör de högsta satsningarna kvalificeras till att vinna den högsta jackpotten.

När spelet börjar måste du välja en stad. 15 av världens mest spännande städer är med i detta spel. När du har valt en stad måste du välja hur många betalningsrader du vill spela med och hur mycket du ska satsa.

När spelet börjar måste du helt enkelt avslöja de dolda vykorten genom att klicka på dem. Ditt mål är att matcha ihop din valda stad med staden på vykortet. Om du upptäcker endast ett vykort med din valda stad så vinner du. Prispengarna som du vinner ser du bredvid betalningsraden.

Spela Prime Scratchcards redan idag för din chans att vinna enorma prispengar. Nya spelare kan hämta en gratis bonus med värde på $/€5 utan något insättningskrav. Du kan använda dessa pengar till att testa nya spel, och glöm inte att du får behålla alla pengar som du vinner med gratisbonusen.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter