Skraplotter > Bästa Skraplotter Online

Bästa Skraplotter Online

Här på Scratch Cards World är vårt mål att ge våra läsare korrekt och tillförlitlig information om de bästa online skraplottswebbplatserna tillgängliga för spelare på nätet idag.

Här är vår lista över de bästa webbplatserna om online skraplotter:

Skraplotter Bonus € Bonus % Gratis Bonus Spela
Karamba Skraplotter   2000kr   100% 50kr Spela Recension
PrimeScratchCards   2000kr   100% 50kr Spela Recension
TopScratch   2000kr   100% 50kr Spela Recension
Hopa Skraplotter   2000kr   100% 50kr Spela Recension
Scratch2Cash   £/€200   100% £5 Spela Recension

Vi förstår att även erfarna skraplottsspelare kan bli vilsna och osäkra angående vilka sajter som är bäst och var de kan få bäst valuta för pengarna då urvalet av webbplatser redan är så stort och nya sajter dyker upp varje vecka.

Vi har därför åtagit oss att göra allt fysisk arbete för dig så att du får all information du behöver och alltid håller dig informerad med de mest uppdaterade erbjudandena och recensionerna.

Våra experter testar och granskar varje sajt personligen för att säkerställa att vi endast rekommenderar de bästa skraplottssajterna som då har klarat våra tester för säkerhet, spelerbjudanden, höga bonusar, givande jackpots och enkla depositionsalternativ och uttagsalternativ.

Vårt sätt att testa webbplatser för att avgöra vilka som är de bästa är genom att vi själva blir medlemmar hos dessa sajter och då innebär detta att vi analyserar sajterna från den tidpunkt en spelare blir medlem till och med att spelaren tar ut sin vinst.

Denna process innebär att vi går med i alla tillgängliga webbsajter för spel och skraplotter med omedelbar vinst, och att vi först testar dessa gratis genom att öva att spela olika spel. Det är mycket viktigt att se till att spelarna får möjlighet att öva utan någon medlemskapskostnad och därför bestraffar vi webbplatser som inte erbjuder spelare detta alternativ.

Senare kräver vi det fria bonus som erbjuds och fortsätter att spela. Under tiden kontaktar vi supporten med allvarliga och dumma frågor för att säkerställa att de är hjälpsamma och kunniga, och fortsätter vår utforskning genom att sätta in pengar och kräva fler bonusar och spela för att uppfylla bonusvillkoren.

Slutligen testar vi uttagsalternativen för att se till att spelare kan ta ut sina pengar utan krångel. Vi gör så för att spola ut oseriösa webbplatser så att vi kan se till att vi aldrig rekommenderar någon av dessa till dig.

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter