Skraplotter > Bästa Skraplotts bonusar

Bästa Skraplotter Bonus

Skraplottssajter på nätet erbjuder spelare bonus för att attrahera så många nya spelare som möjligt. Till skillnad från traditionella skraplotter som erbjuds på alla platser där det är möjligt att köpa skraplotter, erbjuder online skraplotter spelare bonus som ökar deras spelmakt och ger dem mer gratis pengar på sina spelarkonton som de kan spela sina favoritspel och online skrapkortsspel med.

Här är vår lista över de bästa skraplottssajterna, betygsatta enligt deras välkomstbonusar:

Skraplotter Bonus € Bonus % Gratis Bonus Spela
Karamba Skraplotter   2000kr   100% 50kr Spela Recension
PrimeScratchCards   2000kr   100% 50kr Spela Recension
TopScratch   2000kr   100% 50kr Spela Recension
Hopa Skraplotter   2000kr   100% 50kr Spela Recension
Scratch2Cash   £/€200   100% £5 Spela Recension

Online skraplottssajter erbjuder flera typer av bonusar med gratis bonusar och välkomstbonusar som de två mest populära. Vi kommer att täcka gratisbonusar i en separat artikel som är helt dedikerad till sådana kostnadsfria bonusar och inriktar sig på välkomstbonusar.

Välkomstbonusar för skraplotter är bonusar som online skraplottssajter ger till nya spelare när de gör sina första insättningar. Välkomstbonusen erbjuds vanligen i procentförhållande till den mängd en spelare gör sin insättning på.

Många online 'Instant Win'-spel och skraplottssajter ger en mycket generös bonus på 100% upp till £100 eller £200. Detta innebär att om en ny spelares insättning är £100 så kommer spelaren att få ytterligare £100 i gratis kontanter från sajten. Detta fördubblar spelarens spelkassa och ger honom möjligheten att spela fler spel längre utan att behöva göra ytterligare insättningar.

Det är viktigt att komma ihåg att välkomstbonusar är knutna till villkor och det beror på att hemsidan vill undvika bonusmissbrukare som blir medlemmar på sajter för att kräva bonusar och sedan försöka dra in gratiskontanter utan att spela några spel.

Vi rekommenderar spelarna att alltid kontrollera villkoren knutna till varje bonus innan de får den så att de förstår vad som gäller och om något är oklart rekommenderar vi spelare att kontakta supporten och be dem förtydliga detta.

När nya välkomstbonusar erbjuds eller ändras kommer vi att uppdatera vår information för att du alltid ska hålla dig informerad om nätets bästa erbjudanden, så besök oss gärna regelbundet för att hålla koll på de bästa bonusarna och för att se till att du alltid har den mest aktuella bonusinformationen.

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter