Skraplotter > Skraplottsnyheter > 3 Cards Solitaire hos Go Scratch

3 Cards Solitaire hos Go Scratch

Go Scratch är stolta över att introducera sitt första skicklighetsspel någonsin - 3 Card Solitaire. Spelet går att spela både för riktiga pengar och låtsaspengar och är en del av Go Scratch Instant Win Games.

Spelets mål är att placera korten enligt deras färg och tjäna en massa pengar under tiden eftersom varje kort som rörs till rätt plats tjänar spelaren fyra gånger sin satsning.

Spelare kan satsa så lite som €0.02 och så mycket som €20 för varje kort. Man kan välja mellan tio olika kortleksdesigns. Varje design firar varsin världskänd plats och dessa inkluderar Frihetsgudinnan, Eiffeltornet, de egyptiska pyramiderna, de snöklädda alperna och många fler.

Du kan till och med välja spelets bakgrundsfärg och hoppa mellan olika kortleksdesigns och bakgrundsfärgerna mitt i spelet. Detta innebär att du kan ändra hela spelets utseende så fort som du tröttnar på en viss design.

Om du är rädd att du har gjort fel har du alternativet att ändra ditt senaste drag så att du inte bestraffas för dina misstag. Spelet tipsar även om vilka drag som är smartast med hjälp av en röd pil som pekar på kort som är lämpliga att flyttas på.

Bli medlem hos Go Scratch idag och få en gratisbonus på €5 utan något krav på att göra en insättning! Prova 3 Cards Solitaire helt kostnadsfritt och få reda på om du har vad som krävs för att bli ett patiens-proffs.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter