Skraplotter > Skraplottsnyheter > £30.000 Super Jackpot varje söndag

£30.000 Super Jackpot varje söndag

Alla har vi någonsin drömt om att vinna en jackpot för att göra våra liv lite enklare, och detta är nog ännu mer fallet under julen. Alla vet hur dyrt det kan bli med allt firande, alla julklappsinköp, all mat och all julmust och glögg som ska ätas och drickas.

Nu ger Jackpotjoy alla sina spelare möjligheten att vinna en helt otroligt £30.000 jackpot som kommer att garantera vinnaren den mest minnesvärda julen någonsin.

Varje söndag i bingorummet Bingo Lounge Room delas en jackpot som heter Bingo Super Jackpot och består av så mycket som £30.000 ut till en ny spelare.

Det enda spelare måste göra för att ha en chans att vinna denna Super Jackpot är att köpa minst 10 bingobiljetter och göra klart en Blackout inom 46 rop. Spelaren som lyckas med detta deklareras till vinnaren och sedan krediteras £30.000 till deras spelarkonto.

Bingo Super Jackpot äger rum varje söndag mellan 19.00 och 20.00 GMT och en biljett kostar endast £0.10. Detta innebär att det går att köpa 10 biljetter för £1 vilket innebär en ännu större chans att man vinner!

Spelaren förlorar inte andra pengar som han eller hon har förlorat genom att vinna Super Jackpot. Dessa £30.00 läggs till alla andra eventuella progressiva jackpots.

Spela på Jackpotjoy för att testa nya skraplotter, bingospel och spelautomater. Du kanske till och med blir deras nästa storvinnare! Spelare som inte har öppnat ett konto hos Jackpotjoy än kan göra detta när som helst och samtidigt hämta en bonus på upp till £200.

2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
2000kr   Spela Recension
£/€200   Spela Recension

Skraplottsnyheter

Maryland i samma liga som Las Vegas

Spelare som bor närmare Maryland än Las Vegas eller Atlantic City kommer ... Läs mer

Jason and the Golden Fleece

Åk iväg på ett oförglömligt äventyr och leta efter ... Läs mer

Nya slotspelet Thief

Net Entertainment har nyligen släppt slotspelet Thief. Detta företag fortsätter ... Läs mer

Fler nyheter om skraplotter